Annonse
I følge nettstedet IESB har Peter Cuneo, lederen for Marvel, fortalt at Sony har fornyet sine rettigheter for en fjerde Spider-Man. I et intervju sa han følgende: "Med tanke på Spider-Man 4 er det nå opp til Sony, mest sannsynelig snakker vi om 2010 eller 2011, men vi kan ikke snakke for dem. De har fornyet sitt engasjement hos oss, så da kan du vel nesten forvente at de kommer til å skape noe innen kort tid. Sony kommer nok til å se på casting og slik, før de kommer med en uttalelse."

Siden slike rettighetskjøp vanligvis har en tidsbegrensning, kan man nok forvente seg å høre noe om en fjerde og eventuelt femte film i løpet av året. Spørsmålet er da om Tobey Maguire, Sam Raini og Kirsten Dunst kommer tilbake. Både Maguire og Dunst har tidligere sagt at tre filmer er nok, men er betalingen god nok så dukker de vanligvis opp.

Også nettstedet Cinematical har vært ute med nyheter om Spider-Man, og de kan komme med nyheten om at film fire og fem kommer til å bli spilt inn samtidig. I følge dem er James Vanderbilt hyret inn for å skrive manuset, og han kommer til å skrive historien slik at det er mulig å filme begge sammen.

Så da er det bare å vente å se.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse