Annonse
Tallene har nå kommet inn og har nok skapt et stort smil hos regissør Steven Spielberg og utøvende produsent George Lucas. 311,1 millioner dollar har "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" spilt inn på verdensbasis de første fem dagene. 151,1 millioner av disse kommer fra det amerikanske markedet, mens 160 millioner kommer fra de 61 landene hvor filmen hadde premiere på samtidig (blant her rundt 24 millioner dollar i Storbritannia og 14 millioner dollar i Frankrike).

Selv om det ikke var godt nok til å slå rekordholderen Spider-Man 3, er det allikevel et historisk tall for både produksjonsselskapet Viacom og regissør Steven Spielberg. Den forrige rekorden hadde "War of the Worlds", som med sine 202 millioner dollar ble knust av Indiana Jones.

Med en kostnad på 185 millioner dollar, må både Spielberg og Lucas si seg meget fornøyd med resultatet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse