Annonse
Når de fleste 80-talls-filmene har fått en oppfølger de siste par årene, var det vel kanskje på tide at Beverly Hills Cop også skulle komme med en ny film. Og basert på suksessen til Rocky, Rambo, Die Hard og ikke minst Indiana Jones, er det ikke rart Paramount er interessert i få tilbake den rappkjeftede detektiven fra Detroit.

Det var Eddie Murphy selv som kom med idéen til Paramount om oppfølgeren, og etter et lite søk etter regissør havnet filmen i hendene til Brett Ratner, som på en måte har laget sine egne versjoner av Beverly Hills Cop med Rush Hour 1-3.

Filmen har ikke fått en historie eller manusforfatter enda, men det er ikke vanskelig å skjønne at Axel Foley skal tilbake til Beverly Hills. Hvem av skuespillerne som er med videre er heller ikke bestemt, men både Judge Reinhold og John Ashton sa på ekstramaterialet til de tre første filmene at hvis de fikk spørsmål om en fjerde film, var sannsynligheten stor for at de takket ja. Ashton var derimot ikke med på den tredje filmen.

Eddie Murphy har for tiden fem prosjekter i gang, NoWhereLand er i sluttfasen og har premiere i 2009. A Thousand Words blir spilt inn nå, også denne med premiere i 2009, samt at det er annonsert et prosjekt som foreløpig er kalt "Untitled Eddie Murphy/Romeo and Juliet Project" med premiere i 2009, samt to filmer i 2010: Shrek Goes Fourth og The Incredible Shrinking Man.

Det skal også nevnes at The Incredible Shrinking Man også blir regissert av Brett Ratner. Så da får vi se hva fremtiden bringer, og når vi igjen kan høre den markante latteren til Axel Foley.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse