Annonse

Filminfo og video

Afterlife - sesong 2

Afterlife er en britisk tv-serie som omhandler mediumet Alison Mundy og psykologilæreren Robert Bridge. Bridge har kontaktet Mundy for å skrive en bok om hennes opplevelser. Bridge tviler i begynnelsen på Mundys krefter, og meningen er å skrive boken sett fra et psykologisk standpunkt. Men etter hvert som tiden går blir Bridge mer og mer involvert og ting skjer som ikke lett kan bortforklares.

Det er lett å sammenligne Afterlife med de litt mer kjente amerikanske versjonene Medium eller Ghost Whisperer, men Afterlife ligger allikevel i en egen kategori. De to amerikanske versjonene går mer på å se åndene og hva de gjør, mens Afterlife er en mye mørkere serie der vi kommer dypere inn på mediumet, og hva en slik gave gjør mot en person. Alison Mundy har ikke et enkelt liv, og dette vises veldig bra i serien.

Andre sesong av serien er delt opp i åtte episoder, hvor man får oppleve hvordan livet til de to hovedkarakterene drastisk endrer seg etter som tiden går. Episodene er godt skrevet, og troverdige. Dette gjør at man får lyst til å se mer, noe som er veldig viktig for en slik serie.

Lesley Sharp og Andrew Lincoln gjør begge et godt inntrykk på skjermen. Sharp takler rollen som et litt desperat medium, og Mundys galskap kommer veldig godt fram. Lincoln fremstår som den strake motsetningen, han er roligere og mer avslappet og utfyller Sharp totalt.

Jeg vil allikevel ikke tro Afterlife er en tv-serie for alle, men hvis du liker slike historier kan dette være noe for deg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse