Annonse
4545

4941
Jerry Bruckheimers nye store episke film begynner å få en bra ansamling av eliteskuespillere. De to siste som har meldt seg på nå er Alfred Molina og Ben Kingsley. Molina skal spille Sheik Amar, som er en slags mentor til den unge prinsen Dastan (Jake Gyllenhaal). Kingsleys karakter har ikke blitt spesifisert riktig enda, men sjansen for at han er en ond skurk er ganske høy.

I tillegg til Molina, Kinsley og Gyllenhaal skal Gemma Arterton, som nå spiller inn den nyeste Bond-filmen, også være med som Tamina. Filmen regisseres av briten Mike Newell etter et manus av Carlo Bernard, Doug Miro og Boaz Yakin, sammen med skaperen av Prince of Persia-spillene Jordan Mechner.

Foreløpig lanseringsdato i USA er 16. juni 2009, og innspillingen starter neste måned i Storbritannia og Marokko
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse