Annonse

Filminfo og video

All In

Noen år seinere reiser Ace for å begynne på medisinstudiene. Det kommer et vendepunkt for Ace når noen av vennene hennes vil ha henne med på å starte et pokerlag med den hensikt at de skal kunne slippe studielån, og samtidig kanskje tjene litt ekstra. Alle vennene har sine sterke sider, Ace’s sterke side er at hun har lært alt om poker av faren sin, og derfor blir hun valgt til den som skal spille turneringene for dem. Nå kommer alt det hun har lært tilbake samtidig som minnene om faren også kommer.

Samtidig som vennene forbereder seg til å spille pokerturneringer må de følge opp på skolen og sykehuset. Ace begynner å bli veldig uenig med den ene legen, og etter hvert finner hun ut at to av legene presser pasientene for penger. Dessuten møter hun på enda en stor overraskelse når hun finner ut at de to legene også spiller i pokerturneringen. Det ender med at Ace sitter igjen i pokerturneringen mot sjefen sin og en mann som virker veldig kjent… Sjefen hennes går bare hunder navnet ”The Doctor”, og han er nesten uslåelig i poker fordi han er umulig å lese. Men vennene til Ace finner etter hvert ut litt mer enn han ønsker og dermed klarer Ace å spille han ut. Dermed sitter hun igjen mot kun en person…

Selve handlingen er i utgangspunktet bra, men det er kanskje en del som med hell kunne vært unngått og hatt med i filmen. Skuespillet bærer preg av at det ikke er de helt store skuespillerne som er med. Selve filmen er helt grei å se, men det er nok en fordel å være interessert i poker for at du i det hele tatt skal like den.

”It’s not about the cards you’re dealt. It’s about how you play them.”
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse