Annonse
Innspillingen av den andre filmen om de populære robotene har allerede startet, og med en lansering allerede sommere neste år blir det en intensiv kamp mot målstreken. Produsentene har valgt å holde det meste av innholdet hemmelig, det har ikke kommet noen form for historie til filmen. Men nå har de endelig publisert tittelen, og denne kan kanskje gi oss et lite hint om hva vi kan forvente.

Toeren skal offisielt hete Transformers 2: Revenge of the Fallen. Dette vil mest sannsynlig bety at en av robotene som ble dumpet på sjøen mot slutten av den første filmen kommer tilbake, og det er sikkert at han er meget irritert.

Hvor irritert må vi bare vente til 26. juni 2009 for å se.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse