Annonse
Sam Raimi har jobbet med Spider-Man i fem år, og mange trodde han kanskje var lei av å regissere filmer om denne superhelten, men kanskje bare kom til å konsentrere seg om en produsentjobb. Nå har derimot Raimi i et intervju med comingsoon.com sagt han er veldig interessert i å regissere den fjerde (og kanskje femte) filmen.

"James Vanderbilt sitter for øyeblikket og skriver et manus til denne filmen, og det har vært veldig morsomt å lese det han har skrevet. Jeg tror manuset kommer til å være ferdig i løpet av et par måneder," sier Raimi i intervjuet. "Jeg håper det blir så bra som de diskusjonene vi har hatt rundt det, og jeg håper det føles riktig for meg, for jeg elsker Spider-Man. Jeg håper jeg har muligheten til å gjøre det, og at Sony ønsker meg tilbake. Hvis alt dette klaffer, kommer jeg til å gjøre det."

I tillegg til dette sa Raimi at hvis han kom tilbake hadde han ingen planer om å bruke nye skuespillere i rollen. For å lese hele intervjuet, klikk her.

For å relatere til denne nyheten så har nettstedet IESB snakket med J.K. Simmons. Simmons har med stor suksess portrettert den eksentriske sjefsredaktøren J. Jonah Jameson, og han var meget åpen for å returnere hvis Raimi kommer tilbake. "Jeg snakket med Tobey [Maguire] i februar, og han sa at det var store muligheter for at han ville komme tilbake".

Mer om dette intervjuet kan du lese ved å klikke her.

Hva disse intervjuene vil si er for tidlig å si enda, men vi vil mest sannsynlig få en oppdatert informasjon i løpet av sommeren.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse