Annonse

Filminfo og video

The Infiltrator

Filmen begynner egentlig litt trått i motsetning til f.eks “Daybreak”, men etter 10 minutter så sitter den som et skudd. Denne filmen kan brukes for å se en film eller for å lære seg litt om hvordan det fascistiske miljøet er i dag.
Denne filmen er basert på en sann hendelse, noe som også setter alt i et annet perspektiv, og filmen er egentlig veldig skremmende. Når man ser måten hvordan det nazistiske miljøet blir infiltrert, og hva som har blitt tatt vare på,- og forgudes, etter 2.Verdenskrig så får man følelsen av at det virkelig ikke er over selvom årstallet sier 2008 og ikke 1938. Hvordan menneskeheten faktisk ikke har gått videre på disse 70 årene bør gjøre noe med folk som er noenlunde oppegående.

Selvom filmen ble lagd i 1995, så er det ikke store forskjeller fra det denne filmen beskriver og forklarer, og hvordan det er i dag. Som det står på coveret til filmen: "Støttet av en gruppe som jobber for å avsløre skjulte nazister, ta han del i en svært risikabel infiltrasjonsoperasjon for å avsløre naziorganisasjonens ledere. Men når en journalist går så dypt inn i agentrollen risikerer han å aldri komme ut igjen... i live". Det som fascinerer veldig med denne filmen, er det faktum at den er basert på en sann historie, og man får informasjon etter filmen er ferdig om hvordan det gikk, og hvordan det er i dag.

The Infiltrator gir mange et nytt syn på Tyskland i dag, og Tysklands arbeid, eller manglende arbeid mot de høyre-ekstreme gruppene som finnes. Det avdekkes også noe innteresant om USA, utenom at det behøver og avsløres nå. Filmen er et must å ha i samlingen, og det er heller ikke drøye scener, så man kan se den på en Fredagskveld mens man spiser taco.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse