Annonse
De små blå smurfene skal nå for første gang få en helaftens spillefilm. Columbia Pictures og Sony Pictures Animation har kjøpt rettighetene til smurfene, og har nå planlagt å komme med en fullverdig 3D animasjonsfilm med smurfene.

Det er fremdeles veldig tidlig i planleggingsfasen, og ingen skuespillere har blitt bekreftet enda. Det går rykter om at John Lithgow (3rd Rock from the Sun) og Julia Sweeney skal være med. Regissør er Colin Brady basert på et manus av Herb Ratner III (selv om noen sier at Shrek-forfatterne David Stem og David Weiss også skal delta på prosjektet). Det sies også at dette er den første filmen i en planlagt trilogi, og at lanseringsdatoen er en gang i 2009.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse