Annonse

Filminfo og video

Murder in Mind - sesong 2

Vanligvis når man følger med på en serie så er det bestemte karakterer som er med i alle episodene. I Murder in Mind er det bare en deltager i hele sesongen: mord!

Sesong to er satt opp av åtte forskjellige episoder, hver episode på 45 minutter og alle episodene er forskjellige, hendelsene er langt fra de samme, og alle åtte episodene er like bra. Her er alt fra planlagt mord som er meget godt gjennomført, til uheldige mord med god dekkhistorie. Likheten med alle åtte episodene er at den ekte morderen ikke blir tatt.

For meg gikk det fort å se alle episodene, og det fine var at alle episodene var avsluttende, så du kunne se på dem i hvilken som helst rekkefølge du bare ville. De fleste historiene var satt opp slik at man oftest fikk en liten overraskelse mot slutten av episodene, du får et scenario først, men så viser det seg å være noe helt annet du ender opp med. Du var delvis klar over disse overraskelsene mot de siste episodene, men det ble allikevel til at du ble litt lurt.

Tv-serien har for oss nordmenn med få kjente skuespillere, men mange av dem har en lang karriere bak seg i britisk film og TV. Og det merker man fort når man ser på også. Alle rollene blir portrettert på en meget realistisk måte, og det er veldig lett å sette seg inn og delta i handlingen.

Denne andre sesongen var det første jeg fikk se av Murder in Mind, men jeg bestemte meg fort for at jeg definitivt kom til å se sesong en i løpet av kort tid også. Det samme vil jeg anbefale deg!!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse