Annonse
De to skuespillerne, nå i sekstiårene, skal ifølge Times Online begge være å finne på rollelisten til en Bollywood-film kalt «Incredible Love».

Selv om Schwarzenegger nå vier yrkeslivet sitt til å være guvernør i California, og Stallone har gjenopplivet sine egne gamle helter Rambo og Rocky, tar de begge seg tid til å spille mot de indiske stjernen Akshay Kumar og Kareena Kapoor.

Filmen handler om en indisk stuntmann som tar Hollywood med storm, men som ikke klarer å finne ekte kjærlighet der.

«Incredible Love» vil bli den første indiske filmen som spilles inn i et Hollywood-studio, nemlig Universal Studioes, og også ha tidenes høyeste budsjett for en slik Bollywood-film, mer enn 11 millioner pund.

Produsent Sajid Nadiadwala sier ifølge Times-nettstedet at hans suksess i å få Schwarzenegger og Stallone med i filmen gjenspeiler den voksende makten til det indiske filmmarkedet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse