Annonse

Filminfo og video

The New World

Det historiske dramaet fra 2005 som kanskje er aller mest kjent gjennom animasjonsfilmen fra Disney, ble produsert og utgitt i 2005. Nå har derimot Warner Bros. bestemt seg for å gi ut filmen på nytt, denne gangen med hele 30 minutter ekstra materiale med Colin Farrell.

Filmen har fått en lanseringsdato den 14. oktober i det amerikanske platemarkedet, når den kommer til Norge er ikke helt bestemt enda. Filmen som også har med seg Christian Bale og Christopher Plummer vil med dette få en ny mulighet til å vise seg fram. I tillegg til disse 30 minuttene med film vil det være med en til nå usett dokumentar kalt "Making the New World".
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse