Annonse

Filminfo og video

Murder on Spec

Kate blir automatisk mistenkt for drapet på sin mann, spesielt fordi de nettopp har blitt enige om skilsmisse og hvis han dør arver hun alle pengene etter ham, noe som blir fastsatt til over 100 millioner dollar. Et par dager etter drapet kommer en mann til henne og krever 10% av formuen fordi han drepte mannen hennes for henne. Hvis hun nekter å betale kommer han til å legge skylden for drapet på henne. Kate, som er en kvinne av høy moral, nekter å gå med på avtalen. Dermed blir beviser tuklet med slik at alt peker mot henne.
Nå må Kate ut på en farlig reise for å finne ut mer om den mystiske mannen som står bak drapet på mannen hennes. Dette fører til at Kate er hakk i hæl på drapsmannen mens politiet er hakk i hæl på henne igjen…

Murder On Spec er en spennende film hvor det skjer mye. Handlingen er god, men skuespillet kan bli litt tynt til tider. Tidligere Baywatch-skuespiller Brooke Burns gjør en grei rolle som Kate Graham, mens Royston Innes viser greit skuespill som ”bad guy”. Utenom dette blir det tynt og det bærer preg av at det ikke er noen storfilm.
Heldigvis henter filmen seg litt inn på en innholdsrik handling. Filmen er forholdsvis kort, men de får med det aller meste som er å få med på den tiden filmen varer. Derfor begynner du heller ikke å kjede deg mens du ser, noe det lett kunne endt med hvis den hadde blitt dratt ut mer.

Alt i alt en veldig grei film. Liker du filmer med litt handling, men som heller ikke er for lang passer denne godt. Det skal litt til for at du kjeder deg, men det er heller ikke en film du husker i lang tid. Med andre ord er det helt grei underholdning. Verken mer eller mindre.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse