Annonse
Tom (Casper Van Dien), Carly (Stefanie von Pfetten) og Nathan (Vincent Gale) innser at de er nødt til å flykte. Planen er å rekke ett charterfly som skal til en værstasjon i Arktis, det er trafikk-kork på alle motorveier og solsvidde bøller skyter vilt rundt seg. Tom må bevare roen hvis han skal ha noe håp om å redde seg selv og familien fra det ultimate marerittet.

Casper Van Dien spiller politimannen Tom, en ”good cop” som ikke bare er politi av yrke men som er politi av natur. Casper kler rollen godt med sitt trauste ytre og mørke blikk, men sliter noe med dialogene. Det virker som om flyten forsvinner noe i lange dialoger.

Stefanie von Pfetten spiller TV-reportern Carly, Toms kjæreste. Hun har ett bra samspill dem de andre skuespillerne og passer fint som Carly. Savner litt glød når dramatiske hendelser skjer i filmen.

John Murlowski som har regissert filmen har fått ett for lite budsjett til Meltdown. Filmen sliter med dårlige spesialeffekter, platte dialoger og ett plott som kunne fungert utrolig bra med mer midler og bedre skuespillere.
Jeg sier ikke at skuespillerne gjør en dårlig jobb, men mange av de passer ikke helt til de rollene de har fått. Det blir for mye som er for dårlig laget i denne filmen, og for mange tilfeldigheter som må stemme for å få sydd sammen denne filmen.
Ett eksempel på dette er måten Tom og gjengen mister bilen sin på. Den eksploderer fordi bensinen koker i tanken, det rare er at kun 2 biler lider denne skjebnen.

Dette er ikke en film jeg må ha i hylla, eller en film jeg føler at jeg må se. Nå har jeg sett filmen, dessverre, og det var 90 totalt bortkastete minutter.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse