Annonse

Filminfo og video

Love in Manhatten

Griffin får beskjeden fra legen ingen vil få, han har kreft og vil trolig dø av dette i løpet av et år. Han bestemmer seg derfor for å leve livet full ut, teste ut ting han aldri hadde turd å gjøre før. Og da han møter den søte jenta Phoenix på et kurs, faller han pladask og bestemmer seg for å satse alle sine kort. Selvfølgelig får Griffin det slik han vil og forelskelsen er et faktum dem i mellom. Sammen drar de ut på haugevis av eventyr, og vi følger med... litt i hvert fall.


For skal jeg være helt ærlig var dette egentlig ganske begredelige saker, filmen var mer eller mindre et langt gjesp og fullt forståelig hvorfor denne kommer rett ut på dvd. Historien er intetsigende, klisjéene er de samme som i alle andre romantiske komedier, uten å gi så mye mer enn det. Å si at det ender godt er vel egentlig litt fælt å si, for uten å røpe for mye så er jo kreft og døden involvert i filmen. Jeg behøver ikke å røpe særlig mye hvis jeg sier at (sett bort i fra sykdommen) så er det en lykkelig slutt på filmen, og den kjente formelen for romantisk komedie blir slavisk fulgt.


For skuespillerne sin del har jeg sett bedre prestasjoner av både Dermot Mulroney og Amanda Peet. For Mulroney sin del så syntes jeg han gjorde en mye bedre rolle i en annen romantisk komedie, nemlig "Min Beste Venns Bryllup". Peet gjorde det nok best i "Full Pakke". Sammen her gjør det en helt grei prestasjon, kjemien stemmer faktisk veldig bra, men jeg får allikevel den vage følelsen av at det blir litt for platt allikevel. Med tanke på hvilke krefter denne sykdommen innehar, så syntes jeg rollene fremstår uforklarlig friske og glade. Kanskje er dette den riktige måten å fremstå på, men for meg er det noe som skurrer.

Love in Manhatten er ikke en film du må se, du går ikke glipp av noe hvis du ikke ser den, men du taper heller ikke noe hvis du faktisk ser den. Som en fredagsfilm sammen med din bedre halvdel kan den kanskje passe bra.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse