Annonse
Med Legenden om Narnia - Prins Caspian rullende på norske kinoer har det såvidt begynt å tikke inn nyheter om den tredje (og mest sannsynlig siste) Narnia-filmen som skal produseres. Filmen baserer seg på den tredje av Narniabøkene som er skrevet, men femte boken etter narniansk kronologi. Legenden om Narnia - Reisen til det ytterste hav er tittelen på boka og filmen.

De to første er foreløpig spilt inn på New Zealand, men på grunn av at store deler av filmen vil foregå på havet så produsentene seg nødt til å finne en stor nok vanntank. En slik en finnes nettopp i Mexico, nærmere bestemt Baja, hvor filmer som Titanic, Pearl Harbor, Master and Commander og Deep Blue Sea ble filmet inn. Noen av scenene er også planlagt filmet i Australia og New Zealand, men mesteparten vil bli i Mexico.

Foreløpig vil filmen ha en premiere i mai 2010, med innspillingsstart januar 2009. Alle de fire barna er fremdeles med videre, men regissør Andrew Adamson fra de to første filmene vil kun produsere neste film og gi fra seg regien til Michael Apted
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse