Annonse
Christian Bale er snart igjen aktuell som Bruce Wayne i filmen The Dark Knight, men allerede er det snakk om en mulig tredje film om Batman. Ryktet går også ut på at det er historien vil bygge på tegneserien Dark Victory hvor nettopp Robin blir introdusert som en karakter. Men dette vil ikke Bale ha noe av. I et intervju med Starpulse sier han at "hvis Robin dukker opp i en av de nye Batman-filmene, vil jeg lenke meg fast et eller annet sted og nekte å arbeide."

Skaperen av Robin, Jeph Loeb, derimot kunne gjerne tenkt seg å se Robin tilbake på skjermen. Selv om dette er en karakter som er lite likt både blant Christian Bale og mange av Batman-fansen, så mener Loeb at Robin er en viktig karakter for å forstå Bruce Wayne, og at måten de to slår seg sammen på er en viktig del av universet. Han legger også til at i Dark Victory har ikke Robin på seg uniform før helt mot slutten av boka, helt i siste kapittel.

Hva som kommer til å skje fremover er fremdeles veldig usikkert, først og fremst må vi bare vente på The Dark Knight som kommer nå den 25. juli til Norge.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse