Annonse

Filminfo og video

Life's a Trip

Mark er den tidligere collegefotballspilleren, som aldri ble den helt store. I stedet har han endt opp som gambler, og når han har tapt så mye at han setter familien sin i fare skjønner han også selv hvor langt det har gått.
McGriff har aldri gitt opp drømmen sin om å bli rockestjerne, selv om han nå er en ølkjører… Livet hans blir ikke noe bedre av at han finner ut at kona er utro mot han.
Til slutt kommer vi til Jason. På high school var han avskjedstaleren, men i stedet for noen god utdannelse har han endt opp som ekspeditør i en papirhandel.

Når Jason vinner TO billetter til Championship Bowl lesser de opp bilen med øl, og legger ut på en tur tvers over USA. Men det er ikke bare billettene som er grunnen til at de drar. Alle tre trenger å komme seg vekk fra de kjedelige, og ifølge dem selv mislykkede, livene de lever i Pennsylvania. Underveis på turen skjer det mye rart, både på godt og ondt. De får mange nye opplevelser, snakker om ting de ikke visste de kunne snakke om og ikke minst, drikker masse!

Filmen er en morsom road trip-movie. Handlingen er grei, men trenger ikke være noe mer enn det. Det viktigste er at det er morsomt, og det klarer de ganske godt. Filmen er verken dårlig eller kjempebra. Jeg vil ikke si at man kjeder seg når man ser den, men det er ikke en film du MÅ se for å si det sånn. Det som drar filmen godt opp er karakterene, det er tre hovedkarakterer som er bestevenner, men egentlig ganske ulike. Mark var alltid den populære på skolen, McGriff er vel egentlig en mellomting, mens Jason er den mest ”nerdete” av de tre. Blandet sammen blir det til tider veldig morsomt.

John C. McGinley er den mest profilerte av skuespillerne i filmen. Han spiller Mark, den mest populære av vennene. McGinley er blant annet kjent fra filmen ”Platoon” og kanskje mest kjent fra TV-serien ”Scrubs”. I rollen som McGriff finner vi D.B. Sweeney, mens det er Paul Hipp, som har hatt gjesteopptreden i mange forskjellige TV-serier, som spiller Jason.

Filmen er morsom, noe som er hovedmålet med den, men den har potensiale til å kanskje bli enda mer en road-movie og kanskje enda morsommere. Men den er absolutt verdt og se, selv om det ikke er en film som går inn i historiebøkene. Men den klarer jo det den er laget for, nettopp å være morsom.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse