Annonse

Filminfo og video

A Job to Kill For

Dermed begynner hun å jakte på den perfekte kundeplanleggeren – en som kan hjelpe henne med å få jobben gjort, uansett. Når toppkandidaten hennes blir funnet død, ansetter hun Stacy Sherman.
Stacys aggressive fremferd gjør henne raskt upopulær i byrået, men Jennifer støtter sin unge protesjè. For Stacy er det å arbeide for Jennifer ikke bare en jobb men hele livet, og det er ingenting hun ikke er villig til å gjøre for sjefen sin.

Dette er opptakten til en Thriller, men det hele blir bare ett stort gjesp. Man sitter å ser på en film som er utrolig dårlig gjennomført. Skuespillerne virker uengasjert og spiller utrolig dårlig. Alt virker kunstig tilgjort og historien mangler flyt.

Sean Young prøver å spille rollen som Jennifer, men klarer ikke å gjennomføre rollen. Hun bruker for lite av seg selv og det virker nesten som om hun leser opp fra manuskriptet ved flere anledninger.
Georgia Craig gir alt i rollen som Stacy, men heller ikke hun klarer å spille troverdig. Det blir for masete i fremføringen. Nesten som om hun vil for mye.

Konklusjonen på A Job to Kill For er som følger: plottet er oppbrukt, selv til kanadiske TV-filmer. Skuespillerne prøver for hardt til å gjøre det bra. Slutten er noe overaskende, men ikke nok til å berge filmen fra total-havari.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse