Annonse
For ikke lenge siden ble det kjent at Sacha Baron Cohen og Will Ferrell skal spille henholdsvis Sherlock Holmes og Dr. Watson, men nå er det kjent at det skal komme en annen film om Sherlock Holmes, hvor Robert Downey Jr. skal ta på seg rollen som Holmes.


Cohen og Ferrell filmen skal produseres av Judd Apatow og Will Ferrell og sannsynligheten er meget stor for at dette vil bli en film av det mer humoristiske slaget (denne duoen har tidligere gitt oss Talladega Nights, Anchorman, Kicking & Screaming og Step Brothers). Filmen har ikke fått et navn enda, men går under tittelen "Untitled Sherlock Holmes Project". Det er heller ikke sikkert om Apatow skal regissere (som han gjorde med Talladega Nights og Anchorman) eller om han kun skal produsere.

Den andre Holmes filmen, med Downey Jr. skal regisseres av den britiske mesteren over actionfilmer, Guy Ritchie. Også her sier det seg selv at denne filmen vil gå mer over i action og thriller-kategorien. Manuset er skrevet av Ritchie selv etter en historie av Anthony Peckham (Don't Say a Word).

Hva noen av disse filmene skal handle om er det ingen som vet enda, Ritchie sin versjon har fått lanseringsdato i oktober 2009. Spennende vil det allikevel bli å se hva fremtiden bringer
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse