Annonse
I ”Harry Potter og Halvblodsprinsen” strammer Voldemort grepet om både Gompe- og trollmannsverdenen, og Galtvort er ikke lenger den trygge oasen det en gang var. Harry har mistanke om at det kan finnes farer også inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham for det endelige slaget han vet snart vil komme. Sammen arbeider de for å knekke koden til Voldemorts forsvarsverk. Humlesnurr får også hjelp av sin gamle venn og kollega, sofistikerte og troskyldige Horatsion Snilehorn. Han har et solid kontaktnett, og Humlesnurr tror han kan sitte på avgjørende informasjon.

I mellomtiden angripes elevene av en ganske annen motstander idet tenåringshormonene løper løpsk. Harry blir mer og mer betatt av Gulla, men det er Tommy Ding også. Og Lavendel Bruun har bestemt at Ronny er den rette for henne, men hun har ikke regnet med Romilda Vamms sjokolade! Og så er det Hermine, som putrer av sjalusi, men er fast bestemt på ikke å vise følelser. Etter som romantikken blomstrer, er det én elev som holder avstand. Han ønsker etter hvert å gjøre inntrykk - et mørkt et. Kjærligheten er i lufta, men tragedien venter. Galtvort blir kanskje forandret for alltid.

Regien er igjen ved David Yates og vi møter, som før, Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint i hovedrollene.

I tillegg til disse vil det også bli gjensyn med blant andre Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Michael Gambon, Maggie Smith, samt Jim Broadbent og Helen McCrory i nye roller.

>> SE BILDENE I GALLERIET
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse