Annonse
Filmen Inglorious Bastards er et av drømmeprosjektene til Quentin Tarantino, og nå er manuset ferdig skrevet. Filmen som skal handle om gruppe amerikanske soldater i andre verdenskrig som venter på å bli henrettet for sine misgjerninger. Som et alternativ og en mulighet til å gjøre opp for seg blir de isteden tilbudt et selvmordsoppdrag for de allierte i nazi-okkuperte områder i Frankrike.

Manuset er sendt til alle de store selskapene i Hollywood, som Universal, Warner Bros., Paramount og Sony for et håp om å kunne finansiere filmen. Tim Roth og Michael Madsen er begge linket til filmen, uten at dette har blitt bekreftet fra noen hold. Harvey Weinstein er satt til å produsere filmen.

Når en eventuell oppstart vil bli kommer an på om Tarantino får den finansielle støtten han ønsker
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse