Annonse

Filminfo og video

Terminator Salvation

Den fjerde filmen har fått tittelen Terminator Salvation, og har Batman-aktuelle Christian Bale i hovedrollen som John Connor.

Handlingen er lagt til 2018, og John Connor (Bale) er han som er valgt ut for å lede menneskenes motstandsbevegelse mot Skynet og deres hær av Terminatorer. Men fremtiden Connor ble oppdratt til å tro på blir endret av en Marcus Wright, hvis siste minne er at han befant seg på en dødscelle. Connor må finne ut om Marcus er blitt sendt fra fremtiden, eller reddet fra fortiden. Idet Skynet forbereder sin neste angrep setter Connor og Marcus ut på et oppdrag som tar inn til hjertet av Skynets kontrollsenter. Her avdekker de den grusomme hemmeligheten bak den mulige utslettelsen av menneskeheten. (Fritt oversatt etter tekst fra Warner Bros)

>> KLIKK HER FOR Å SE TRAILEREN!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse