Annonse
Tidligere skrev vi om at Quentin Tarantino er på jakt etter finansiell støtte for sitt neste prosjekt, nemlig Inglorious Bastards. Nå har Tarantino ytret et ønske om å ha med Brad Pitt og Leonardo DiCaprio i filmen. Pitt skal spille løytnant Aldo Raine, lederen av "bastardene", mens Leo skal spille den onde nazisten Hans Landa som har tilnavnet "The Jew Hunter".

Faktisk skal Tarantino ha vært så interessert i dette at han selv fløy til Frankrike for å treffe den nybakte faren Brad Pitt, og på torsdag skal han treffe Leo for å diskutere et mulig samarbeid. Leo har også gått ut og sagt han kan være interessert i å være med i denne filmen.

Dette tyder på at Tarantino og produsent Harvey Weinstein jobber hardt om dagen, de skal få inn penger og de skal sikre seg to av de heteste navnene i amerikansk filmindustri. Planen er at filmen skal begynne å filmes våren 2009 i Tyskland og Frankrike.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse