Annonse
Hollywood ser ut til å følge to destinktive linjer om dagen. Filmatiser flest mulig tegneseriehelter og foreta en nyinnspilling av filmer fra åttitallet. Vi har som tidligere skrevet her på Filmforumet sett Transformers, Indiana Jones, Rocky, Rambo, Beverly Hills Cop, samt at det er nå ønskelig med en andre film av Top Gun (hvis Tom Cruise sier ja). Sist ute nå er RoboCop, denne framtidens politimann som var halvt menneske, halvt robot.

Men ikke bare er det snakk om en nyinnspilling av RoboCop, det er nå også bekreftet at Darren Aronofsky, mannen bak filmer som Requiem for a Dream og The Fountain skal regissere filmen, basert på et manus av David Self (Road to Perdition).

Det har ikke kommet noen informasjon om hva filmen vil handle om, om det vil bli en kopi av den forrige filmen, eller om den vil ta en helt annen retning. Det har heller ikke blitt fastsatt hvem som skal spille i filmen, men filmen skal visstnok lanseres i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse