Annonse
Det er omtrent en måned siden Weinstein Company gikk ut og sa at de ønsket å lage en fjerde film i den populære Skrik-serien. Spørsmålet har da vært om Wes Craven ønsker å komme tilbake som regissør, etter den lille floppen han fikk med treeren, og ikke minst med filmen Cursed som også var produsert av Weinstein.

I et intervju sier Craven at han gjerne kommer tilbake, men det er på hans premisser. Han ønsker ikke å bli kommandert til å omskrive manus totalt og filme inn nye scener slik han ble med Cursed, noe han mener var årsaken til filmens ødeleggelse. I tillegg foreslo Craven at studioet skulle få tilbake Kevin Williamson som manusforfatter. Williamson skrev de to første filmene som begge var suksesfulle, mens den tredje og mindre suksessfulle filmen ble skrevet av Ehren Kruger.

Så hva fremtiden vil vise er usikkert, men muligheten er i hvert fall til stede for at vi kan bli jaget av mannen i masken en gang til.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse