Annonse

Nå har regissør Francis Lawrence tenkt å gjøre noe med dette. I går bekreftet han at han er med i en prequel av filmen, og når Warner Bros. gikk ut tidligere i år og sa de hadde rettighetene til en ny film, var det bare et tidsspørsmål om når dette ville skje. I tillegg har Will Smith sagt at han kan være interessert i å gjenta rollen som Robert Neville.

Men filmen er i et veldig tidlig stadie enda. Manuset har ikke blitt påbegynt, og de er i fasen for å diskutere hva filmen skal handle om. Lawrence sier i intervjuet at han har flere ting han må tenke på når det gjelder å lage filmen, blant annet hva som skal skje, hvilken årstid er det, hvordan blir byen til dette øde stedet og så videre.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse