Annonse
Mange har vel hørt om Anaconda, den første filmen fra 1997 med blant annet Jennifer Lopez og Jon Voight gjorde det ikke akkurat skarpt på amerikansk kino. Med et budsjett på 45 millioner dollar, spilte den bare inn rundt 65 millioner. Film nummer to fra 2004 gjorde det enda dårligere med kun 31 millioner inntjent på et 25 millioner dollar budsjett. Mange skulle da tro at man gir opp håpet og satser på noe annet.

Feil!!

Sony har bestemt seg at i stedet lager de ikke bare en, men to nye filmer om dette digre slangebeistet. Og ikke nok med det, de ansetter David Hasselhoff til å spille i treeren. Den tredje filmen hadde premiere på Sci-Fi Channel i USA i juli, uten at den fikk noe slags oppmerksomhet på grunn av det. I oktober kan man forvente seg å få den på DVD, og her i Norge kan vi vel forvente at denne går rett på DVD, hvis vi i det hele tatt får en distributør som tør å ta inn en slik film. At filmen har med seg John Rhys-Davies tror jeg dessverre ikke hjelper mye, og selv om filmen har en kul poster, så er jeg såpass forhåndsdømmende at jeg tror denne filmen vil bli en fiasko.

Fireren er også spilt inn allerede denne også med John Rhys-Davies, men uten Hasselhoff (strøk han med i 3. mon tro?). Når denne fjerde filmen blir vist er fremdeles ikke helt sikkert, men ryktene sier en gang i desember.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse