Annonse
Vi har tidligere skrevet at Quentin Tarantino og Harvey Weinstein har vært ute på jakt etter et studio som kan finansiere filmatiseringen av "Inglorious Bastards", krigsfilmen skrevet av Tarantino selv. Tarantino har lenge ønsket å lage denne filmen, men etter at hans omdømme fikk en ripe i lakken med Grindhouse, har det vært vanskeligere for ham å få den støtten han trenger.

Men nå ser det ut som om Universal muligens kan hjelpe med å bla opp litt av de millionene som trengs for et slikt prosjekt, samtidig som de får alle rettighetene ved internasjonal distribusjon.

Manuset er ferdig skrevet og vel så det, og målet er å starte innspillingen i oktober i år. Ingen skuespillere er foreløpig bestemt, men som vi tidligere har skrevet så er blant annet Brad Pitt ønsket i hovedrollen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse