Annonse

Filminfo og video

Hellbound

En rabbiner blir funnet brutalt myrdet på et lugubert hotellrom i en nedslitt del av Chicago. Shatter og Jackson ender opp med å etterforske saken, som viser seg å være mer enn bare et drap utført med menneskehender. En demon, som stammer fra over tusen år tilbake har nemmelig sluppet fri fra sin grav å er på jakt etter et hellig septer, som han skal tilintetgjøre verden med. Tilfeldigvis havner demonen i søkelyset til Chicago etterforskerne, og jakten er i gang.

Hellbound er et eksempel på en film som aldri burde ha forlatt skrivebordet til manusforfatter, for så å finne veien til filmverdenen. Troverdigheten til skuespillerene blir gang på gang satt på prøve, å mangelen på en god dialog forsøkes erstattes med dårlig gjennomførte kampscener. Filmen er skutt på flere forskjellige locations i både USA og Israel, og mistanken om at det har blitt brukt flere penger på flybilletter enn skuespillere dukker opp flere ganger.

Et tynnere manus og en dårligere ide skal du lete lenge etter. Jeg mener at dette er en film som burde unngåes for en hver pris, uansett filmpreferanser. Handlinga i filmen overbeviste meg ikke en eneste gang, og jeg tror dette er bortimot den verste filmen jeg noen sinne har sett.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse