Annonse

Filminfo og video

The Hitman

Da Garret blir utskrevet fra sykehuset, tror hans tidligere fiender at han er død. Dette er noe politietaten i Seattle velger å bruke for alt det er verdt. De sender han inn i mafiaens hule hånd, denne gang under dekknavnet Danny Grogan. Grogan spiller rollen som en tilsynelatende hensynsløs morder, som oppnår høy tillit hos en av Seattles største mafiafamilier.

The Hitman er en actionfilm som har mye å by på. Enten man forventer slåssing i sakte film, eksplosjoner, eller skyting, får man en god dose av alle elementer her. Filmen er til tider ganske forutsigbar, noe som er ganske vanlig for denne typen filmer i utgangspunktet, og gjør egentlig ikke så veldig mye. Jeg savner likevell en god kjærlighetshistorie som går i gjennomfilmen som en rød tråd, i kjisjeens navn. Ellers så mangler filmen en god del på skuespillersiden, da særlig med tanke på ekstrarollene. Chuck Norris leverer likevell varene på en varm og troverdig måte.

Jeg har alltid, på et barnlig vis, hatt sansen for Norris. Kanskje på grunn av hans fantastiske måte å slåss på, eller de standard avslutningsreplikkene. En ting er sikkert, regien i noen av filmene hans er ikke noe jeg nødvendigvis alltid faller like mye for. Likevell har The Hitman noe å by på, å bør sees av ukuelige Norris fans.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse