Annonse

Filminfo og video

Fritt Vilt II


Vinteren 2006 møtte fire ungdommer en brutal død i Jotunheimen. Kun en ung kvinne overlevde. Nedkjølt og svak kjemper hun seg tilbake til sivilisasjonen. På det lokale lille sykehuset aner personalet fred og ingen fare, før en blodig og forslått Jannicke blir brakt inn. Når Jannicke sakte våkner til liv i sykesengen er sykehuset mørklagt og ikke en levende sjel er å se. Alene lister hun seg ut i de tomme korridorene… Er marerittet likevel ikke over?

Fredag 10. oktober er den endelig klart for FRITT VILT II. Ingrid Bolsø Berdal er tilbake som ”Jannicke” og med seg på laget har hun bl.a Fridtjov Såheim, Johanna Mørch, Marthe Snorresdotter Rovik, Kim Widfadt og Mats Eldøen.

>> SE TEASER HER!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse