Annonse
Brad Pitt har tidligere takket ja til å være med i Tarantinos krigsfilm, og han skal spille Aldo Raine, lederen for "the bastards". De som sammen fra før av har sagt ja til å være med i denne gruppen er Eli Roth, B. J. Novak og Samm Levine. Nå har også Paul Rust takket ja til en rolle. Mike Myers har også takket ja til å spille General Ed Fenech.

I tillegg har tyske Diane Kruger (kjent fra filmer som National Treasure og Troy) sagt ja til å spille Bridget Von Hammersmark, ei tysk filmstjerne som blir involvert med denne gjengen. Det var også lenge meningen at Leonardo DiCaprio skulle spille rollen som den onde tyskeren oberst Landa, men det har nå blitt bestemt at denne skal portretteres av tyskeren Christoph Waltz.

Filmen starter innspillingen den 13. oktober, og har planlagt lansering under Cannes-festivalen neste år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse