Annonse
LaFontaine regnes for å være den moderne filmtrailerens far, og siden han begynte sin karriere som voiceover-skuespiller på slutten av 1960-tallet har han lånt stemmen til over 5000 trailere.

Don LaFontaine har i tillegg til å være stemmen bak tusenvis av filmtrailere, jobbet for CBS, NBC, ABC, Fox, UPN, TNT, TBS og Cartoon Network.

Han har også gjort titusenvis av jobber for ulike annonsører, deriblant Chevrolet, Pontiac, Ford, Budwesier, McDonalds, Coca Cola og andre store selskaper. Ingen vet helt nøyaktig hvor mange jobber han har hatt.

Han utviklet kjapt sin egen melodramatiske stil, som gjorde ham populær blant direktører i filmstudioene, og som skaffet ham kjælenavn som the trailer guy, the voice of God og thunder throat.Komikeren Pablo Francisco som besøkte Norge i fjor har også gjort det til en spesialitet å imitere LaFontaine.

LaFontaine har også vært mannen som har introdusert utdelere og prisvinnere under store prisutdelinger som Oscar. Nå nylig var han med i en reklame der han parodierte seg selv. Dette var en av de få gangene man både kunne se og høre LaFontaine samtidig.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse