Annonse

Filminfo og video

10,000 B.C

10,000 B.C

Karakter

4 
Roland Emmerich, regissør av storbudsjetsfilmene Stargate, Independence Day og Godzilla, bringer oss nå enda en film, 10,000 BC. Filmen handler om en ung kriger, en vakker kvinne og en ond Gud. Den unge krigeren må overbevise seg selv og stammen om at han er den utpekte til å redde dem fra å dø ut. Samtidig må han vinne kvinnen han elsker.

I en fjellstamme har den unge jegeren D`Leh (Steven Strait) funnet kvinnen i sitt lid – vakre Evolet (Camilla Belle). Når en gruppe av mystiske krigere med firebente demoner plynder landsbyen og kidnapper både Evolet og mange andre, må D`Leh lede en liten gruppe med jegeret til verdens ende for å redde kvinnen han elsker. På vegen må de kjempe både mot rovdyr og på slutten av sin reise oppdager de en tapt sivilisasjon. Her får vi se enorme pyramider, massevis av krigere og en ond Gud.

Filmen har utrolig spesialeffekter, og god lyd. Om du ikke liker det du ser når sabeltann-tigeren står stille og regnet høljer ned, da liker ikke du animasjoner. Av ekstramateriale på platen finner vi en god del å se på. Du får blant annet se litt fra produksjonen av filmen, du får se Roland Emmerich og forfatteren av boka (som filmen er laget fra) prate, du får se ekstrascener og en alternativ slutt. Du finner også "Journey to 10,000 BC", som er en dokumentar fra History Channel som viser oss hvordan det var på jorden 10 000 f.Kr.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse