Annonse
Jerry Bruckheimers første forsøk på å lage en eventyrlig andre verdenskrigsfilm slo alvorlig feil med Pearl Harbor. Han fikk det bedre til med Black Hawk Down, men denne hadde jo ingenting med andre verdenskrig å gjøre.

Nå ønsker Bruckheimer å gjøre et nytt forsøk, denne gangen med en film basert på boken Killing Rommel av Steven Pressfield. Filmen skal forfattes av Randall Wallace (Braveheart, Pearl Harbor (?) og We Were Soldiers) og handler om de britiske styrkenes forsøk på å stoppe Rommel og hans tankstyrker i de nordlige delene av Afrika samt i Midtøsten.

Filmen skal produseres av Disney, men det har ikke blitt fastsatt noen regissør enda. La oss bare håpe Bruckheimer & Co holder seg unna Michael Bay denne gangen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse