Annonse
Opprinnelig var det meningen at Guillermo del Toro skulle regissere en nyinnspilling av en film om apenes konge, men med del Toros økende popularitet blir også hans tid oppbrukt. Og nå som del Toro har tatt på seg en fire-års-jobb med Hobbiten, bestemte Warner Bros. og produsent Jerry Weintraub seg for å finne en ny regissør.

Valget falt på Stephen Sommers, som nå er i sluttfasen med sin nyeste film G. I. Joe. Sommers slo gjennom med de to første filmene i Mumien-trilogien, men fikk et hardt tilbakeslag med fiaskoen som Van Helsing viste seg å være. Sommers skal selv skrive manuset sammen med Stuart Beattie (som skrev G. I. Joe).

Foreløpig er det veldig lite man vet om filmen, det har ikke kommet noen lanseringsdato eller innspillingsdato. Sommers er for satt til å regissere Airborn (hans neste prosjekt etter at G. I. Joe er ferdig) og deretter to filmer i 2010 (When Worlds Collide og Magic Kingdom for Sale). Filmforumet kommer tilbake med mer!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse