Annonse
Ghost Rider er ikke den Marvel-filmen som har gjort det best, den fikk mange dårlige kritikker både i USA og blant annet i Europa. Allikevel spilte filmen inn nærmere 200 millioner dollar på verdensbasis, noe som er overraskende bra med tanke på mottagelsen. Dette har selvfølgelig gjort at Marvel nå øyner muligheten for en oppfølger om Johnny Blaze og hans flammende hode.

Det har ikke kommet en offisiell uttalelse hverken fra Columbia (produksjonsselskapet bak den første filmen) eller Marvel, men Coming Soon har snakket med Nicolas Cage som åpner for å gjenta rollen som Blaze. Cage snakker om å få Blaze over til Europa, ta en rundtur gjennom de europeiske landene.

Så da er det bare å vente, og se hva Nicolas Cage og regissør Mark Steven Johnson gjør fremover. Cage har ti filmer på tapeten i 2009 og 2010, så det vil nok ta en stund før vi får se en eventuell oppfølger.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse