Annonse
Når del Toro i 2012 forhåpentligvis har levert fra seg to knallsterke filmer basert på JRR Tolkiens Hobbiten står jobbene i kø for Guillermo del Toro. Vi har tidligere skrevet at Stephen Sommers har tatt over del Toros regijobb på Tarzan, nå er det altså blitt offisiellt at regissøren bak filmer som Hellboy og Pan's Labyrint skal lage filmer for Universal Studios fremover.

Planen er at han skal regissere fire filmer, og disse er Frankenstein, Dr. Jekyll and Mr. Hyde, Slaughterhouse-Five og Drood. I tillegg skal han produsere filmene Hater og Crimson Peak for Universal også. Det er også muligheter for at han skal regissere filmen At The Mountain of Madness, som er et av de prosjektene han har hatt lyst til å lage siden han først begynte med film.

Men som kjent er del Toro nå i gang med Hobbiten, og i mellomtiden er det opp til hans agent Gary Ungar å følge med på disse prosjektene, blant annet å hyre inn manusforfattere til filmene. Dette vil bli gjort i samarbeid med Russell Ackerman og Scott Bernstein, en av sjefene ved Universal.

Dette gjør med andre ord at del Toro nå har boka full de neste ni årene, og det skal bli spennende å se hva som kommer ut av det.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse