Annonse

Filminfo og video

Everything's Gone Green

Filmen handler om Ryan (Paulo Costanzo) som blir dumpet av kjæresten, kastet ut av leiligheten deres og blir suspendert etter å ha kommet for sendt til jobben. Når han får en telefon fra familien som forteller at de har vunnet 4.3 millioner dollar, så blir selvfølgelig Ryan utrolig glad. Han knuser kontoret sitt, og sier opp jobben med umiddelbar virkning. Når han senere ringer til lotteriet finner han ut at de ikke har vunnet noe likevel, da har han ett stort problem. Men når han får seg en ny jobb som går utpå å intervjue og ta bilde av alle vinnerne av lotteriet, så har han ikke noe stort problem likevel.

En dag møter Ryan en vakker kvinne med navnet Ming (Steph Song). Ryan og Ming blir etter hvert gode venner (og mer). Gjennom Ming møter Ryan svindleren Bryce (JR Bourne), som tjener til livets opphold ved å designe golfbaner og renvaske penger for den kinesiske mafiaen. Takket være sin jobb på lotterikontoret blir Ryan en viktig brikke for svindleren og får seg en sidejobb som bringer han litt ekstra penger i lommen. Spørsmålet er bare om det er dette Ryan vil?

Filmen har ett veldig klart og godt bilde, en utrolig god 5.1-lyd og to utrolig gode skuespillere i Paulo Costanzo og Steph Song. Av ekstramateriale finner vi veldig, veldig lite. Det eneste du kan kose deg med etter filmen, er traileren av filmen, og den er det vel lite vits å se når du nettopp har sett filmen? Dette er en film du ser en gang, og deretter legger på hyllen. Det er en helt grei film, men det er ikke en film du kan se mange ganger uten å bli lei av.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse