Annonse

Filminfo og video

The Slaughter Rule

The Slaughter Rule handler om Roy Chutney (Ryan Gosling) – en tenåring fra Montana med en rekke problemer. Forholdet hans til foreldra er absolutt ikke noe bra, og det eneste han bryr seg om er å spille fotball (ja, amerikansk). Når faren til Roy dør, og han blir kastet ut av fotballaget, vet ikke Roy hva han skal gjøre. Den eneste utvei han finner, er å sette seg på puben og kaste i seg alkohol, og han begynner sakte men sikkert å ødelegge seg selv.

En dag på puben møter han Gideon "Gid" Ferguson (David Morse). Gid trener et fotballag av den tøffe typen: her holder man ikke igjen og slåssing er en del av kampen. Roy som elsker fotball, blir selvfølgelig glad for å få spille fotball igjen og han får en viktig plass på laget. Nå slipper Roy endelig å ha det så jævlig, får endelig spille fotball igjen og starter å få seg nye venner.

The Slaughter Rule er en film om å vokse opp i tøffe omgivelser, om maskuline menn som holder følelsene innenfor vesten, og de sterke, men vanskelige vennskapene som formes. Filmen har helt grei bildekvalitet, god lyd og veldig gode skuespillere som presterer bra gjennom hele filmen. Manuset til filmen er dessverre ikke det beste som har blitt skrevet, men de som liker drama og sport vil nok synes at dette er en helt grei film.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse