Annonse
Warner Bros. er et selskap som de fleste, skapt for å tjene penger. De skylder på forfatterstreiken, men de fleste vet at det var det økonomiske grunnlaget som var hovedgrunnen til at de bestemte seg for å flytte den femte filmen om Harry Potter til juni 2009. De tre første filmene gikk alle i november (slik den femte egentlig skulle), mens film fire gikk i juli. Etter å ha bladd litt gjennom tallene fant Warner Bros. ut at den fjerde filmen var langt mer lønnsom, siden sommermånedene i alle år har vært de beste kinomånedene.

Men nå har Warner Bros. virkelig fått "mafiaen" etter seg og nærmere 45.000 personer har skrevet under på en underskriftskampanje om å få filmen tilbake på lerretet til opprinnelig dato. Ledelsen i studioet har i tillegg blitt dynget ned på hatmail, og til og med så ille som dødstrusler.

Om Warner Bros. affekteres av hendelsen vites ikke, men foreløpig har de ikke rikket seg fra tronen. Filmen har fremdeles planlagt lanseringsdato 17. juli 2009.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse