Annonse

Filminfo og video

Cleaner

Cleaner

Karakter

5 
Firmaet som Cutler eier og selv jobber for får i oppgave å rengjøre et åsted, der en person som er i ferd med å avsløre korrupsjon innenfor politiet har blitt funnet myrdet. Cutler gjør jobben, i god tro om at dette kun er et rutine oppdrag. Det viser seg snart at han har blitt innblandet i en sak som ikke tåler dagens lys.

Samuel L. Jackson virker å han en tendens til å velge forskjellige roller innenfor filmer, alt etter hvordan dagsformen måtte være. Når det kommer Cleaner har han gjor noe riktig. Hans tolkning av hovedpersonen Tom Cutler er gjort i kjent Jackson stil, der både sinne og glede opptar mye plass. Ed Harris innehar også en sentral rolle som politimannen Eddie Lorenzo, som også er gudfar til Cutlers datter. Disse to fungere veldig bra sammen, filmatisk sett, og skuespillerprestasjonene treffer meget høyt.

Forutenom en litt for glad start på filmen, i og med at det er en thriller, har Cleaner mange viktige høydepunkter. Spenningen er tidvis til å ta å føle på, og man blir ofte overrasket over måten handlingen går i en annen retning enn forventet. Dette er en film som er verdt å få med seg, og bør være å finne i en filmsamling nært deg i den kommende framtid.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse