Annonse
Get Smart's Bruce and LLoyd - Out of Control

Karakter

2 
Oppfinnerduoen Bruce (Masi Oka) og Lloyd (Nate Torrence), kjent fra kassasuksessen Get Smart, har oppfunnet en kappe som kan gjøre deg usynlig. Dette går ikke upåaktet hen, og onde makter, det vil si Sør-Amerikanske makter, vil ha fatt i kappen. Den blir omsider stjålet fra laboratiroet til Bruce og Lloyd som nå står foran sitt livs oppdrag, nemmelig å få tilbake kappen, forhåpentligvis med livet i behold.

Out Of Control er virkelig til tider akkurat som tittelen sier, ute av kontroll. 68 minutter er alt man får å bryne seg på, å for filmglade folk blir dette i minste laget. Faktisk så kunne denne filmen med god margin ha vært minst en halv time lengre. Vittige kommentarer og smådumme replikker er, som forventet, en hovedingrediens i denne filmen, og det er vell bort i mot det eneste av brukbar underholdning man får føle på. Som humorduo fungerer Bruce og Lloyd relativit bra sammen. Det den ene av dem mangler av sosiale ferdigheter, veier den andre opp med et enda verre utgangspunkt. Det er sånne ting man ofte ser etter i slike type filmer, men det får være grenser for hva man skal utsettes for som mottaker.

Til tider får faktisk filmen frem den gode latteren, jeg tenker da spesielt på når hovedrollene ledes i en alt for forutsigbar retning. For er det noe denne filmen er, så er det forutsigbar. Likevell føler jeg ikke at det er en hovedsakelig grunn for ikke å like filmen. Måten rollene tolkes på er av ikke Oscar-materiale, må vites, men når tanken bak filmen høyst sannsynlig var grønne lapper med dollartegn i filmstudioets lommer, kommer ikke dette som noen stor overraskelse. Jeg vil tro at dette er en film som kan risikere å havne i promomaterialehyllen på mange lokale kinokonkurranser, og hvis man ser sånn på det kunne det kanskje ikke ha vært en så aller verst premie.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse