Annonse

Filminfo og video

Numb

Selve plotet i filmen er bra nok til å lage en fortreffelig komedie, og med Matthew Perry så høres det bra ut, dessverre så fungerer det absolutt ikke i praksis. I denne filmen så er det absolutt ingenting som slår ut til å være morsomt, alle forsøk på vitser og humor faller sammen da det ikke passer inn, eller man klarer å se alt i forveien så man ikke blir tatt med i det humoristiske. Nå har jeg faktisk sett filmen 3 ganger, i forsøk på å få med meg ting jeg ikke fikk med meg i starten, men dette hjelper ikke. Den har til og med blitt sett på klokken 03:00, selv ikke i en overtrøtt stadie så blir denne filmen morsom.
En komedie er det i allefall ikke, den er ikke, og blir heller ikke morsom uansett hvor mye man prøver å le og å se det humoristiske i filmen. Så om man skal se en film for å le, så ikke se denne, uansett når dere skal se den, eller hvilken tilstand man er i.

Derimot, det finnes jo noe positivt i denne filmen også, selve filmen er fin, i den grad at man klarer å få følelsen av at det er en sann ting som skjer. En god story i filmen, og det er gode skuespillere. Det er en film som er grei å se som et tidsfordriv men ikke noe mer en det, filmen burde ha fjerne forsøkene på å være morsomme og lagt litt mer romantikk i det, da hadde det nok blitt en film som selger godt og som får gode kritikker overalt. Men da de forsøker å gjøre den morsom så virker dessverre filmen litt forhastet og ikke helt gjennomtenkt.
Liker dere sånne filmer, så er det jo bare å leie eller kjøpe den, men hvis dere skal ha en film som faktisk er morsom, eller romantisk så styr unna, denne er et dårlig forsøk på begge deler.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse