Annonse
Rollebesetningen til Guy Ritchies neste prosjekt begynner å nærme seg fullsatt, og mange sterke navn er involvert. At Robert Downey Jr. skal spille Sherlock Holmes er allerede bestemt, det samme at Jude Law skal spille Dr. Watson og Mark Strong den onde Lord Blackwood. Nå har altså Rachel McAdams takket ja til å spille Holmes' kjærlighet Irene Adler.

I tillegg sies det at McAdams har signert for å delta i eventuelle oppfølgere til denne filmen, noe som er første gang vi hører noe om at dette kan vise seg å bli flere filmer. Men først er det Sherlock Holmes som er på tapeten, og sammen med produsentene Joel Silver, Susan Downey (fruen til Robert Downey Jr.), Dan Lin og Lionel Wigram, vil Guy Ritchie starte innspilling av filmen neste måned, med en utgivelse i 2010.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse