Annonse
Shane Black er mannen som skrev de fire første Dødelig Våpen filmene, og det var da Richard Donner som hadde regien. Nå har derimot Black selv gått ut og sagt at han har lyst til å regissere den femte filmen selv. Black som hadde sin regidebut med Kiss Kiss Bang Bang har allerede skrevet første utkast av filmen.

Filmen skal handle om Martin Riggs siste jobb før han blir pensjonist, og Riggs prøver da å få med seg sin pensjonerte Roger Murtaugh på en siste sak. Vi får også treffe på et par unge politimenn fra New York, noe som kanskje vil bli erstatterne till Riggs og Murtaugh. Både Mel Gibson og Danny Glover har sagt de er interesserte i å være med på en film nummer fem.

Noe mer informasjon er fremdeles ikke gitt om denne filmen, men vi følger opp så fort vi hører noe.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse