Annonse
Jerry Bruckheimer er en meget hardtarbeidende mann, og mange av hans filmer gjør det veldig bra. Faktisk så bra at det blir laget flere oppfølgere. Nå har Bruckheimer og Disney sagt at de vil produsere en tredje film om Benjamin Franklin. Nicolas Cage har allerede takket ja til å spille inn National Treasure 3. Ingen regissører, forfattere eller andre motspillere har foreløpig blitt annonsert i filmen som skal komme i 2010.

I tillegg har Bruckheimer jobbet lenge med en filmatisering av PC-spillet The Prince of Persia til skjermen. Her har flere skuespillere blitt annonsert, blant annet skal Jake Gyllenhaal spille Prins Dastan, Ben Kingsley skal spille Nizam og Alfred Molina tar på seg rollen som Sheik Amar. Filmen har foreløpig premiere i mai 2010.

En annen film Bruckheimer jobber hardt med å få til er filmen The Lone Ranger. Nå har George Clooney gått ut og sagt at han er interessert i å spille The Lone Ranger etter at Nicolas Cage takket nei. Derimot har Johnny Depp takket ja til å spille heltens venn Tonto. Ellers har det ikke kommet mye informasjon angående denne filmen, og den er fremdeles veldig tidlig i planleggingsstadiet.

Til slutt jobber Bruckheimer med å få i stand en fjerde film om de karibiske piratene. Keira Knightley har tidligere gått ut og sagt at hun ikke er interessert i å gjenta rollen sin som Elisabeth Swann. Derimot sier ryktene at Johnny Depp allerede har takket ja til å takle Jack Sparrow igjen. Orlando Bloom har ikke sagt noe om sin rolle. Når denne filmen kommer er fremdeles veldig usikkert. Johnny Depp har for tiden 8 filmer i produksjon, blant annet The Imaginarium of Doctor Parrnassus (2009), Public Enemies (2009), Alice in Wonderland (2010), Shantaram (2009), Rango (2011), Dark Shadows (2010), The Rum Diary (2009) og Sin City 3 (2011).

Hva som skjer med disse filmene vil tiden vise, og Filmforumet vil være der og gi deg all informasjon!!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse