Annonse

Tim Burton er nå i gang med sitt neste prosjekt, en filmatisering av Alice in Wonderland, eller Alice i Eventyrland som er den norske tittelen. Burton har fått Linda Woolverton (Skjønnheten og Udyret og Lion King) til å forfatte manuset, og vil selv regissere filmen. Det sier seg selv at vi kommer til å få oppleve litt av en fantasiverden av mannen som har gitt oss Charlie og Sjokoladefabrikken, Edward Saksehånd og Corpse Bride.

Det har allerede blitt bekreftet at filmen skal produseres i 3D, og at filmen vil benytte delvis CG (som i Beowulf) og delvis ekte skuespillere. Alice skal spilles av den foreløpig ukjente Mia Wasikowska, og Johnny Depp skal ta på seg rollen som Mad Hatter. Selv om innspillingen allerede har begynt vil den ikke ha premiere før i 2010.

Bildene fra INF Daily viser Wasikowska på en båt, Burton som regisserer og Helena Bonham Carter som knipser bilder av sin manns innspilling. Se bildene her
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse